Debbie van der Zwan

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Debbie van der Zwan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Debbie van der Zwan heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een jaartje gestudeerd, de master Arbeidsrecht.

  Een jaartje gestudeerd, de master Arbeidsrecht. Elke keer weer op zoek naar zalen en lokalen, wat een doolhof! Hele leuke docenten van de sectie Arbeidsrecht. Klein clubje studenten daardoor gezellig en meer contact mogelijk met docenten. Ondanks de reistijd van 3 uur per dag heb ik een heel leuk jaar gehad!

  UvA - Faculteit der Rechtsg..., 2009

  Eerst een jaar Rechten gedaan om te kunnen beginnen aan bachelor 2 van Criminologie,maar deze studie lag me niet echt.

  Eerst een jaar Rechten gedaan om te kunnen beginnen aan bachelor 2 van Criminologie,maar deze studie lag me niet echt. Vervolgens weer verder gegaan met rechten. Mijn bachelor Rechtsgeleerdheid hier behaald, maar uiteindelijk aan de UvA gaan studeren vanwege de mogelijkheid om de master Arbeidsrecht te doen.

  Universiteit Leiden - Facul..., 2004

  de pauzes waar we met alle kleuters de bekers melk tevoorschijn haalden en mijn vriendinnetjes gemma en eric bij wie ik kadetjes met hagelslag ging eten.

  de pauzes waar we met alle kleuters de bekers melk tevoorschijn haalden en mijn vriendinnetjes gemma en eric bij wie ik kadetjes met hagelslag ging eten. Veel weet ik niet meer, behalve dat ik vlak voor sinterklaas weg ging, maar het cadeautje nog bij me langs werd gebracht door een juf. Ik zat in de klas bij juf Petra.

  Prof Mr A Anema, 1989

  ?