debbie mertens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van debbie mertens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  debbie mertens heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  een hele leuke school leuke leraren waar je een boel kon doen leuke schoolreisjes naar de belgische ardennen jammer genoeg konden wij niet langlaufen door te weinig sneeuw.

  een hele leuke school leuke leraren waar je een boel kon doen leuke schoolreisjes naar de belgische ardennen jammer genoeg konden wij niet langlaufen door te weinig sneeuw...

  florens college lineaus, 1993

  mijn super stage in schotlland (meneer vd heijden BEDANKT!!!) helemaal geen heinwee of wat dan ook het waren en zijn zulke lieve mensen daar ik ga er zo weer heen!!!!!!!! ik heb nog steeds contact met geraline en haar vriend dave, en binnekort ga ik samen

  mijn super stage in schotlland (meneer vd heijden BEDANKT!!!) helemaal geen heinwee of wat dan ook het waren en zijn zulke lieve mensen daar ik ga er zo weer heen!!!!!!!! ik heb nog steeds contact met geraline en haar vriend dave, en binnekort ga ik samen wonen met me lieve vriend frankie!

  florens college, 1997

  ?