David Nijenhuis

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van David Nijenhuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  David Nijenhuis heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke periode.

  Leuke periode. eerst Wiskunde, (pas na 5 weken komen binnenvallen door pech bij Beleidswetenschappen). Ook bij Wiskunde werd het niks (waarom geven ze op het VWO geen wiskunde zoals je op de uni krijgt, ben je ook veel beter op alles voorbereid). DESDA-ruimte erg gezellig. Het oude N1-N2 gebouw had nooit neergehaald mogen worden, in 1 klap alle gezelligheid weg! Nog lang van de computers in de TK gebruik mogen maken (tot dec 2001, geloof ik), dit tot groot ongenoegen van die ene portier met dat snorretje en het kleine brilletje, zo'n vervelend ventje heb ik nog nooit meegemaakt, totaal verkeerd beroep had hij uitgekozen! Maar dankzij het gangenstelsel via het UL kon ik steeds uit zijn vizier wegblijven, als ik na 17:30 nog in de Terminalkamer zat.

  KU Nijmegen - Faculteit der..., 1995

  Jaartje de faculteit onveilig gemaakt, 4e poging om een studie te maken.

  Jaartje de faculteit onveilig gemaakt, 4e poging om een studie te maken. Leuke groep, alleen bezitten studenten kennelijk de minder goede eigenshap om je te laten vallen, als een uit de groep een studie afbreekt, ook al kan deze er door omstandigheden niets aan doen.

  KUN - Taal, Spraak en Infor..., 1997

  1999-2001 Havo Natuurkunde bij vd Putte.

  1999-2001 Havo Natuurkunde bij vd Putte. 2001-2002 VWO Natuurkunde (vd Putte) en HAVO-Duits bij Joost Buers. Beide erg leuke en goede kleraren. Mooi uitzicht vanuit tafeltje in de bibliotheek bij het raam op achterkant gebouw. Mooi gebouw, erg gezellig, was altijd wel iets te beleven.

  ROC Nijmegen sector educatie, 1999

  ?