Bekijk het volledige profiel van David Bernard en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

David Bernard heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Na even diep graven herinner i...

Na even diep graven herinner ik me die 'vliegende hollanders' waarmee je over het schoolplein kon rijden. Inderdaad leuke zandbak! Er was ook zoiets als een jaarlijkse verkleedpartij en ik had een schurfthekel aan dat Israelische volksdansje (hava na gila; je kent het wel).

2006, David Bernard

School van de oude stempel; ac...

School van de oude stempel; achteraf zo gek nog niet. Alleen die mr. Bakker. Wat een zure kerel was dat zeg! 6e klas bij mr. Blok, de Balkenende van dat tijdperk. Damn! Een psalm of gezang zingen voor een cijfer; wat een ellende! Elke dag die schoolmelk, eerst die driehoekjes, daarna de pakjes met de stripjes over een konijntje. Ik kan me de meeste jaargenoten nog wel aardig herinneren (Sandra Bos, Karin Buket, Peter de Kluiver, Linda Voordendag, Robert-Jan de Jong, die 'wilde' Bianca, Andrew Collins, Jolanda Boer, Teun Kruit, Jacques van Eck, enz enz. We hebben zelfs nog een keer een reunie gehad.. ook alweer lang geleden.

2004, David Bernard

Best een leuke tijd met al die...

Best een leuke tijd met al die maffe types waarbij in in de klas zat (Robert-Jan Peters, Hendrik-Jan Stok, Peter v.d. Sar (Jo!), Koo$ Berkhout, Paul nogwat, Eric de Gruiter, René de R(h)oon, enz.) Die krankzinnige docenten Stoffelen (sorry, ik zal u nooit meer bedreigen), Bout (ze bedoelde het allemaal zo goed), De Bruin (blijf van m'n spullen!) Fraanje (ziet er een stuk jonger uit zonder baard) en natuurlijk de dames Bouw en Koen (ik hou nog steeds van u ;-)

2002, David Bernard
?