Dave Kil

Kent 1 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Landgraaf

  Bekijk het volledige profiel van Dave Kil en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Dave Kil heeft 10 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb zelf meegeholpen met de verhuizing van Sittard naar Heerlen.

  Ik heb zelf meegeholpen met de verhuizing van Sittard naar Heerlen. Dat was de gezelligste en best betaalde vakantiebaan die ik ooit heb gehad. Vervolgens ben ik een jaar gaan afstuderen bij Akzo Nobel in Maastricht, waarna ik ben teruggekeerd om ook nog "effe" de opleiding Chemische Technologie te doen. Dit ging me inderdaad vrij gemakkelijk af. De herinneringen aan dit laatste schooljaar zijn echter niet zo prettig als aan bijvoorbeeld de HLO. Dit kwam voornamelijk door het gebouw, dat in mijn ogen veel te groot is om echt een leuke sfeer te kunnen creeren.

  Hogeschool Zuyd, 1998

  Gezellig in die oude houten gebouwen, die we op het eind zelfs zowat eigenhandig hebben afgebroken.

  Gezellig in die oude houten gebouwen, die we op het eind zelfs zowat eigenhandig hebben afgebroken. Moest er wel wat voor over hebben: Elke dag om kwart voor 6 opstaan om vanuit Kerkrade naar Sittard af te reizen. Ik heb de HLO (specialisatie organische chemie) uiteindelijk afgerond in de daarvoor gestelde 4 jaar. Best wel knap voor iemand met een HAVO achtergrond.

  Zuid Limburgse Laboratorium..., 1995

  Zonder twijfel de mooiste tijd van mijn leven.

  Zonder twijfel de mooiste tijd van mijn leven. Na een ietwat stroeve start (ach ja... de pubertijd), heb ik er uiteindelijk toch nog wat van kunnen maken.

  Sancta Maria College, 1989

  ?