Dave deVos

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dave deVos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dave deVos heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ja wat weet je nog van de kleuterschool ik niet veel meer heb alleen deze foto nog.

  Ja wat weet je nog van de kleuterschool ik niet veel meer heb alleen deze foto nog.

  Clematis (Kleuterschool), 1972

  Ik zat de laaste twee jaar bij meester Banen met Patricia,Petra en Iris in de klas en ben toen nog ff naar SGN gegaan voor een half jaar om daarna toch maar wel de LTS te doen Elektrotechniek.

  Ik zat de laaste twee jaar bij meester Banen met Patricia,Petra en Iris in de klas en ben toen nog ff naar SGN gegaan voor een half jaar om daarna toch maar wel de LTS te doen Elektrotechniek.Werk nu als storings monteur bij de Metro

  Wingerdschool, 1977

  Ik zat in de klas bij Marian Veltman, Bianca Guman, Monique 2X, Marius, Rui, Manula, Douwe, Peter Schaper, Ritcy Weverling en Fred.

  Ik zat in de klas bij Marian Veltman, Bianca Guman, Monique 2X, Marius, Rui, Manula, Douwe, Peter Schaper, Ritcy Weverling en Fred.Ik ben in 1977 verhuisd naar amsterdam noord en heb daarna geen contact meer gehad behalve Fred ik kan mij alleen marius ,douwe en johnny herrinneren het lijkt mij leuk om weer iets te horen van iemand van deze klas

  Jan Pietersz Coenschool, 1974

  ?