Bekijk het volledige profiel van Dasiyah deZwart en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Dasiyah deZwart heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Dit is wel de grootste fout in...

Dit is wel de grootste fout in mijn leven geweest! De eerste klas vond ik het leukst. Vooral de jongens waren echt super grappig! Met Jennifer heb ik ook veel gelachen (tot ergens toe bij de rest van de klas)Helaas later gekozen voor secretariaat. Alleen met meiden in de klas! Dat was echt niets voor mij! Gelukkig was het nog wel uit te houden met Natalie, Katja en Angelique. En natuurlijk ben ik Patrick weer tegengekomen na 4 jaar elkaar niet te hebben gezien.

2004, Dasiyah deZwart

Onwijs leuke tijd gehad op dez...

Onwijs leuke tijd gehad op deze school! Voor het eerst stiekem roken in het park in de eerste klas met Nienke, Herma en Janneke v/d Veen. Thee drinken en kaarten met o.a. Jennifer Williams, Andrea van Duivenbode, Timo en Marijn in Aquarius. Het zeilkamp in de vierde klas was ook super gezellig. Alleen een beetje veel regen gehad. Musicals vond ik ook erg leuk. Mijn lievelingsleraar was Marinus van der Werf (omdat ie altijd hoge cijfers gaf voor mijn "kunst" en Heinis (omdat we lekker vaak Black Adder keken!). Aardrijkskundelessen van Hans Wit vond ik ook altijd erg leuk. Lijkt me leuk om wat te horen van oude vrienden. Gewoon een mailtje sturen naar "dasiyah", zit bij die hele bekende, populaire e-mail, if you know what I mean...

2004, Dasiyah deZwart

Ik bladerde laatst weer eens d...

Ik bladerde laatst weer eens door mijn poezie album en ik las alle leuke gedichtjes die iedereen voor mij schreef. (bijvoorbeeld die van Jochem was erg amusant. Ik bespaar jullie de details) Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld in de klas. Mijn favoriete leraressen waren Juf Jannie en Juf Marianne. Ik vond de kampen altijd erg leuk, het piano spel van Michael en (volgens mij)Sergio, de afscheidsmusicals (hoewel ik windkracht 8 minder leuk vond dan d'r op of d'r onder). Mijn vriendinnetjes waren Leontien, Inge v/d Weerthof, Sylvie, Simone Homan, Sabrina. (de rest van de namen weet ik niet meer)

2004, Dasiyah deZwart
?