Daphne Maas

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daphne Maas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Daphne Maas heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de kleuterschool maar 1 jaartje hier op school gezeten.

  Na de kleuterschool maar 1 jaartje hier op school gezeten. Toen zijn we als gezin verhuisd naar Angeren.In mijn poeziealbum staat nog een versje geschreven door juffr. Schuring...anders zou ik het niet meer geweten hebben. Ben altijd nog bevriend met Carin Cieremans!

  Willem van Oranjeschool, 1966

  toen woonachtig in Angeren, ik kwam altijd met de bus, als enige.

  toen woonachtig in Angeren, ik kwam altijd met de bus, als enige...hele leuke lagere schooltijd, zag net Mary v.d.Linden haar naam al, zat ook met Ellis van Veldhoven, Anja v.d. Teems, vooral de jaren bij Hans Korenhof waren super!

  prof dr g van de leeuw school, 1969

  Omdat ik zoveel plezier had op de HAVO top mocht ik er 3 jaar over doen.

  Omdat ik zoveel plezier had op de HAVO top mocht ik er 3 jaar over doen...o.a. met Miranda Wit...Leuke herinneringen vooral aan docent Ge Jochems; met uitgaan heeft hij me nog wel eens uit de nood geholpen omdat ik met mijn oorbel vast zat in de trui van m'n vriendje; je snapt dat hij dat in de eerste de beste scheikunde les smakelijk aan de klas vertelde... Ik bloos nog steeds makkelijk!

  Pedagogische Academie Dr va..., 1976

  ?