Daphne deWit

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daphne deWit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Daphne deWit heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met name het eerste jaar was veel te gezellig, met de vrijdagmiddagen in de kroeg, en dan niet te vergeten de fantastische Rome reis met de sleutelwoorden, kerken, kerken en nog veel meer wijn! Ik heb ontzettend veel leuke mensen leren kennen op deze opl

  Met name het eerste jaar was veel te gezellig, met de vrijdagmiddagen in de kroeg, en dan niet te vergeten de fantastische Rome reis met de sleutelwoorden, kerken, kerken en nog veel meer wijn! Ik heb ontzettend veel leuke mensen leren kennen op deze opleiding. Die vier jaren zijn dan ook veel te snel gegaan. Ik zou ze zo (behalve de werkstukken dan...) over willen doen. Ik zal snel weer eens langs komen op de vrijdagmiddag borrel, als de bar klaar is!!

  Domstad Academie, PABO, 1999

  Het Vallei college was echt een superleuke school.

  Het Vallei college was echt een superleuke school. Het begon al in het eerste jaar, met Deley als mentor en een super kamp, met leuke klas kon het al niet beter beginnen!Ook de jaren daarna waren geweldig met als hoogtepunt de uitwisseling naar Ierland in 1997. Ik zou graag weer eens de meiden van de Havo jaren willen spreken, Chantal Lablans, Marlies Herkendaal, Carola, Anneke Lodeweges, Monique Jansen, Bianca.

  Vallei College, 1993

  De mooie geschiedenisverhalen van meester Bram, dat is een van mijn mooiste herinneringen aan de Eduard van Beinum school.

  De mooie geschiedenisverhalen van meester Bram, dat is een van mijn mooiste herinneringen aan de Eduard van Beinum school.

  Eduard van Beinum school, 1989

  ?