Bekijk het volledige profiel van Danny van der Lingen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Danny van der Lingen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Foto's van de Reunie!!! Skippy...

Foto's van de Reunie!!! Skippy, Meester Jager. Op http : // home . wa"na"doo . nl /dannynl/jansoniusschool.html (Spaties en aanhalingtekens weglaten) Het was ontzettend leuk om de oude herinneringen op te halen.Een paar van de bekende leerlingen waren Marc Melissen, Marcel Koert, Eric ,Danielle van der Wielen, Debby Roemer, Monique uit België en nog veel meer. Na afloop nog even wat wezen eten met Marc Melissen, Eric, Monique Bakker, Cynthia de Boer en Marcel Koert. Alleen directe Leerlingen uit mijn eigen klas heb ik niet mogen ontmoeten, wat de pret niet heeft mogen drukken. Wil je Mij E-mailen dan kan dat op (danny_plus38 ad hete post punt kom)

2004, Danny van der Lingen

uit deze periode weet ik allee...

uit deze periode weet ik alleen nog dat er nog een Danny in mijn klas of op de school zat, verder is het voor mij te lang geleden. Is er iemand die nog een klassenfoto heeft? Ik wil hem graag hier bij zetten. danny_plus38 ad hete post punt kom

2002, Danny van der Lingen
?