Danny van den Bos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danny van den Bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Danny van den Bos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Eerste stap was een plezierige school.

  De Eerste stap was een plezierige school. Juf Dronkert en juffrouw Makalijn waren de leidsters.Juf Makalijn was het hoofd van de school. Ik herinner me de kerstfeesten, o.m. dat in december 1969. Juffrouw Dronkert speelde piano. 's Zomers werden we natgespoten met de brandslang en ik weet nog dat ik soms in het hok werd gestopt. Daaraan heb ik minder prettige herinneringen.

  De Eerste Stap (kleutersch..., 1968

  De studie geschiedenis aan de RUL heeft me veel voldoening gegeven.

  De studie geschiedenis aan de RUL heeft me veel voldoening gegeven. In 1983 ben ik begonnen en ik ben pas in april 1989 afgestudeerd. Ik bewaar goede herinneringen aan de colleges van dr.Jacobs. Dr. Schot, dr. Secker en dr.Faber vormden mijn examencommissie.De colleges van prof.Wesseling waren befaamd, uiterst helder allemaal. Ik heb veel plezier van mijn studie gehad en werk momenteel als vertaler. Goed contact had ik met dhr. Brantas, een medestudent die al wat ouder was.

  Rijksuniversiteit Leiden - ..., 1983

  Aan mijn schoolperiode op het Visser 't Hooft bewaar ik goede herinneringen.

  Aan mijn schoolperiode op het Visser 't Hooft bewaar ik goede herinneringen. Ik herinner me mevrouw Van der Helm voor Nederlands, een zeer goede lerares. Erg leuk waren de geschiedenislessen van mijnheer Heijnis. Door ziekte kon ik het lesprogramma vanaf 5 VWO niet meer volledig volgen, maar uiteindelijk ben ik toch geslaagd in 1982. De lessen Latijn van mevrouw Krijnen waren een verademing voor me. Daar bewaar ik uitgesproken goede herinneringen aan. Mijnheer Middeldorp is en blijft een autoriteit, uiterst kundig en betrokken bij zijn school.

  Visser t Hooft (Chr. HBS en..., 1976

  ?