danny schaperkotter

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van danny schaperkotter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  danny schaperkotter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik heb op deze school gezeten en werden met de bus gehaalt en gebracht,eten en slaapen op school.

  Ik heb op deze school gezeten en werden met de bus gehaalt en gebracht,eten en slaapen op school. Ik was jarige en we hebben toen een helegrote cowboys hoed gemaakt. Ik was een zeer eigenwijs en aggerssie mannentje toen op die school,ik moest toen me speel goed meenemen om te leren delen. Ik ben hierna naar de E.J van Dethschool in de niastraat gegaan.Was ik echt zo moeilijk. Wie o wie herkent die tijd groet Danny

  2009, danny schaperkotter

  Ik heb op deze school gezeten samen met Freek ebbeltjes en Rob Sol,En ivan we voetbalde veel op de oude rai ,en kregen sportles van Heerooms en Hans Bongers.

  Ik heb op deze school gezeten samen met Freek ebbeltjes en Rob Sol,En ivan we voetbalde veel op de oude rai ,en kregen sportles van Heerooms en Hans Bongers. De anderen leraren waaren wel top toen die tijd. Kieft,Winter,Pietersen,Jonker,Heerooms en Hans Bongers en de Onze zeer gewaarderde concierge .ik kom er niet op maar ik kom er wel met de tijd wie o wie zat toen ook op de school.Groet Danny

  2009, danny schaperkotter

  Ik heb een zeer leuke tijd gehad ,zoals vele kerstbal in de kras,en een hele leuk groep met veel meisje gedans.

  Ik heb een zeer leuke tijd gehad ,zoals vele kerstbal in de kras,en een hele leuk groep met veel meisje gedans. Moniqeu en sandra ik ben hun achter namen kwijt. Wie o wie hereninderd deze tijd .

  2009, danny schaperkotter
  ?