Danny Pardoen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danny Pardoen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Danny Pardoen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat weet ik hier nog van? Prachtig nostalgisch dorpsschooltje met aan de overkant de bossen van de fam.

  Wat weet ik hier nog van? Prachtig nostalgisch dorpsschooltje met aan de overkant de bossen van de fam. Jordaan wiens huis ergens middenin stond (het eerste huis waar je naar toe rende als we weer "geronseld" werden om kinderpostzegels aan de man te brengen omdat die aardige mevrouw Jordaan tegen niemand NEE kon zeggen en bij iedereen wel een setje postzegels kocht!) Flarden van herinneringen schieten voorbij ...Voetballen op het veldje voor school met boezemvriend Johnny Nannings en met Gerrit en Wim Wormgoor, Hennie te Kiefte, Jan Geuvers, mijn broer Ernst natuurlijk, Walter Wijnbergen en ga zo maar door. Als je in de klassen 1 t/m 3 zat dan mocht je niet altijd meedoen met "de Groten" (waarmee de klassen 4 t/m 6 uit het andere lokaal werd bedoeld). Meester Vredenberg, meester Hidding, Juffrouw Bertie Boers- de Jong (als ik me het goed herinner). Ik kan me nog heel veel mensen en hun bijbehorende namen en gezichten herinneren, ook uit de hogere klassen (die waren vaak vriend of vriendin van mijn oudere broers en zussen, vandaar). Ik herinner me Hetty en Gerda Molenveld, leuke prachtige en vooral vriendelijke meiden en Rijntje Janssen (deed me aan een engel denken, waarom weet ik niet), Gerrie ter Weele, Marga van Binsbergen (de Brigitte Bardot van de OBS Veldmaat) om er maar een paar te noemen. Hevig verliefd (ja, toen begon het al !!) op Annette Dieperink en Hannie van Binsbergen, al wisten zij het waarschijnlijk zèlf niet. Maar volgens mij was de hele klas dat! tenminste de jongens dan .. alhoewel achteraf gezien waren misschien ook wel een paar meiden verliefd op hun (het feit dat een dergelijke verliefdheid ook bestond, daar waren we op die leeftijd écht nog niet mee bezig). Stiekem roken achter het net nieuw gebouwde stenen fietsenhok met Hannie (van Binsbergen)en Marja Wijnbergen, de zus van Walter en weer verklikt worden door zijn jongere broertje Robin. Er schiet me nog van alles binnen, maar ik laat het voorlopig hierbij met de aantekening .... wordt vervolgd. Ik heb nog ergens foto's van die periode, oude klassenfoto's van mijn klas en van de klassen van mijn zus Ilse en mijn broers Jimmy en Ernst. WE GAAN ZOEKEN !! en t.z.t zullen ze hierop de site verschijnen. Tot dan, groeten aan allemaal....

  OBS Veldmaat, 1963

  Eerst op Zuid aan de Vlierstraat, toen naar de Jan Vermeer en daarna de Borneostraat.

  Eerst op Zuid aan de Vlierstraat, toen naar de Jan Vermeer en daarna de Borneostraat. Favoriete leraar aan de Vlierstraat was mevr. Lemmens (Nederlands) op de Vermeer geen favoriet, wel een leraar om nooit te vergeten, dhr. Hoek, hij vergeet mij ook niet zo gauw meer denk ik, op de Borneostraat was dat dhr. Kraan (Engels), ook een voetballer in hart en nieren die ooit eens (ik meen) bij Go Ahead had gespeeld als ik het me goed herinner. Schoolliefdes? misschien een enkele, wel waren er velen die (nu nog) een speciaal plekje in mijn hart hebben zoals, Thea Meerstra (het grootste plekje) en Francien Rudolphie (mijn hart sloeg weer over toen ik haar op de reunie tegenkwam) en in willekeurige volgorde Jettie Meijer, Marian van der Kolk, Andrea Klaver, Marion Holter, José Wiggers, Ellen Nootenboom om er maar een paar te noemen ........ Leuke uitstapjes? Het reisje naar de Harz en natuurlijk het weekje in het Grovenor Victoria Hotel (zo heette het geloof ik) in Londen, met z'n 20-gen bij de meiden (Marion Holter,Anita Groen,Munich Abdoelrachman,Inge Kasper) op de kamer en kijken en luisteren naar de "One-man show" van Frans Brummelhuis ..... oh ja, das waren Zeiten !

  Scholengemeenschap Zuid, 1970

  ?