danny dukers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van danny dukers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  danny dukers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  IK heb ook veel herinneringen aan deze school gehad.

  IK heb ook veel herinneringen aan deze school gehad. Ik moet gelijk weer denken dat ik samen met mike, michael, roy en youssef aan het voetballen waren in de klas waarbij er een klok van de muur werd geschoten, haha! Zeilkamp, Ardenne was lauw en niet te vergeten de disco's haha in het OC pfff. Kolderdag wat een pleureszooi was dat met die polderman,haha. Andere leraren waar ik herrinerngen aan heb zijn Belonje, Dieleman, Bakker, van Leeuwen, Te Winkel, Van Manen en Bouma natuurlijk en nog wel meer die ik ff nie meer weet. Het was best een chille school

  comeniuscollege, 1998

  Het was de leukste schoolperiode! We hadden als klas een hechte band! Altijd na schooltijd gingen we met de groep chillen en voetballen.

  Het was de leukste schoolperiode! We hadden als klas een hechte band! Altijd na schooltijd gingen we met de groep chillen en voetballen. Daar kwamen dan ook nog mensen bij van andere klassen. Ik ga nog steeds met veel mensen van die tijd om. De docenten zal ik nooit vergeten juf Paulien, Joke, Simone Julian, meester Niek, Erik enz. Konden we maar weer even trug naar die tijd. Velen missen deze tijd. Het was echt gezellig!!

  De Piramide, 1990

  ?