Danny deHaan

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danny deHaan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Danny deHaan heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De eerste 2 jaar ''1993-'94'' waren heel gezellig.

  De eerste 2 jaar ''1993-'94'' waren heel gezellig. Heb heel veel gelachen. De eerste 2jaar was onze mentor Mvr Groen. Ik heb in de klas gezeten met onderandere Guus,Barry,Ricardo,Berry en Franklin. En een aantal leraren waren Mr Klein,Mr Kwakkelaar,Mr Borg. En bij Mr Kwakkelaar kregen we altijd geschiedenis,altans dat stond dan wel op onze rooster maar in werkelijkheid gingen we een film kijken van Mr Bean.HaHa. Ik hoop dat ik de mensen van de eerste 2 jaar,nog een keer spreek ofzo. Me adres = dannyde_haan ************ hetenpost . com maar dan ''hete post'' in het engels en aan elkaar natuurlijk.

  2003, Danny deHaan

  Ik weet dat het heel gezellig was.

  Ik weet dat het heel gezellig was. Ik heb veel gelachen met Silvester,Carola,Maurits,Mike en Raymond en nog veel meer. En elke maandag ochtend in de aula bidden en om te zingen,dat was met de hele school,was niet altijd leuk om te doen. Haha. Je had 4 klaslokalen,ik dacht dat het groep geel,blauw,oranje en rood was. Ik ken nog een paar leraren en leraresen,dat zijn Mr.Verkerk, Mr.Cole, Mr.Paulensma en Mevrouw Bakker. Ik kijk er nog steeds met heel veel plezier op terug,op die mooie oude tijd!! Ik hoop dat ik de mensen van toen nog een keer spreek op deze site. Me adres = dannyde_haan ************ hetepost . com maar dan ''hetepost'' in het engels en aan elkaar natuurlijk.

  2003, Danny deHaan
  ?