Danny Budding

Kent 0 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danny Budding en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Danny Budding heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ballen gooien met van Smeden.

  Ballen gooien met van Smeden. Was geloof ik ook nog taxi chauffeur in het week-end en ben hem nog wel eens tegen gekomen.

  OCA (Ondernemerscollege), 1985

  Doordat ik in de tweede ben blijven zitten heb ik met meerdere mensen in de klas gezeten (Te veel namen om op te noemen).

  Doordat ik in de tweede ben blijven zitten heb ik met meerdere mensen in de klas gezeten (Te veel namen om op te noemen). Ik heb onlangs mijn zolder opgeruimd en kwam een aantal (150) briefjes tegen die je moest invullen bij Ed (de concierge) met zijn honden. Dit was een van de redenen waarom ik geen examen mocht doen op het OCK en ben daarom overgestapt (gelukkig toegelaten...) naar het OCA waar het er wel heel erg anders aan toe ging. Kom toch nog met enige regelmaat 'oude' bekende tegen en het is dan altijd leuk om herinneringen op te doen. Ik heb dan ook mijn betere herinneringen aan deze school over gehouden.

  ondernemerscollege Kennemer..., 1980

  De erste jaren zaten we in een noodgebouw aan het spijkerboordpad (geloof ik) waarna het nieuwe schoolgebouw in gebruik werd genomen.

  De erste jaren zaten we in een noodgebouw aan het spijkerboordpad (geloof ik) waarna het nieuwe schoolgebouw in gebruik werd genomen. De namen van leerlingen die 1,2,3 bij mij opkomen zijn Gerrit, Pieter en Ida Krijger, Monique Hoopman, Marvin Wehnes en zijn (overblijf-/lees-) moeder Petie, Lars en Jessica Jonker, Fleur en Barry van Galen, Rachel en Mellanie McFarlane, Gehele familie Barendse, Rogier Thomassen, Enrico Huisman, Monique de Jong, Mirjam Faake en nog veel meer... Juf Haket, Meester Jef Graat, Juf Meis, Juf Ingrid de Vries...

  o.b.s. Montessori 'Aan de B..., 1973

  ?