Ontdek PLUS

Danny Bouman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danny Bouman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Danny Bouman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad hier.

  Leuke tijd gehad hier.

  maascollege, 1997

  Tja wat kan ik allemaal wel niet over Schravenlant vertellen, ik heb er 2 jaar gezeten (2 jaar de 1e klas :)) en in die tijd heb ik wel zoveel herinneringen opgedaan dat ik er een boek over zou kunnen schrijven laat ik een aantal dingen noemen, Mw.

  Tja wat kan ik allemaal wel niet over Schravenlant vertellen, ik heb er 2 jaar gezeten (2 jaar de 1e klas :)) en in die tijd heb ik wel zoveel herinneringen opgedaan dat ik er een boek over zou kunnen schrijven laat ik een aantal dingen noemen, Mw. de Koning die ik in totaal meer heb gezien dan welke leraar ook denk ik, Wassenaar pesten die dan ook erg blij was dat ze na 2 jaar weg mocht, het gek maken van siwpersad, de aardige meneer raphael, het proberen te ontwijken van klerk, flappie van der meijden, het vechten van rene met witsel, en dan alle leuke klasgenoten die ik daar had dat zijn er teveel om op te noemen. **-******** mocht je in contact willen komen (of Bouman_danny(apedinges)hØtmail(punt)com) (heb even andere jaren opgegeven omdat ik anders in een heel verkeerd rijtje kom te staan en niemand mij ziet staan :))

  Rijks Scholen Gemeenschap S..., 1995