danielle vanzoomeren

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van danielle vanzoomeren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  danielle vanzoomeren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik had een hele lieve juf,ik meen dat ze Nannie heette.

  ik had een hele lieve juf,ik meen dat ze Nannie heette. Ik weet nog goed dat ze met zwangerschapsverlof ging, en ik was hartstikke verdrietig Namen die ik me nog herinner zijn Cathy Beets, Sandra Angelbeek, Pascalle van Egmond, Dave, Igor Ik heb een leuke tijd hier gehad.

  Het Roodborstje, 1974

  ik woonde in de Wittenstraat zelf, en degene die ik nog ken van deze school zijn Ricky de Vries, zijn zus Brenda, Cher Cordes (woonde bij mij aan de overkant), Edith Rietveld, Hennie en Ronnie v/d Bijl, Pascalle van Egmond, Joachim, Igor, Gina Volkers

  ik woonde in de Wittenstraat zelf, en degene die ik nog ken van deze school zijn Ricky de Vries, zijn zus Brenda, Cher Cordes (woonde bij mij aan de overkant), Edith Rietveld, Hennie en Ronnie v/d Bijl, Pascalle van Egmond, Joachim, Igor, Gina Volkers, Fatima, Martin?, Remko Roomeijer, John ?, Tommy Neymeijer, Cynthia en de tweeling Ada en Eva van Os, Dicky, Linda, Gaby, Sandra Butter. Ik heb bij Gina Alberg in de klas gezeten, lieve juf, ook bij Jan Eikele... of zoiets, dat was niet echt mijn favoriet. Voor de rest herinner ik me nog juffrouw van Bemmel en Paul (achternaam even kwijt)

  Jacob de Witt school, 1976

  ik herinner mij nog Brink, geweldige kerel.

  ik herinner mij nog Brink, geweldige kerel. Mevrouw van Veen, Molensky, Bruens. ik heb met Nancy Bos, Hennie v/d Bijl Monique, Sandy Hemminga, Rolinka, Mandy en Danielle, Ellis en Patrick Koek, Andre, Carrie, Quirina en Jolanda Tavenier in de klas gezeten.

  van Houweningen MAVO / MULO, 1982

  ?