Bekijk het volledige profiel van Danielle van Velzen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Danielle van Velzen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Geweldige school waar ik na 1 ...

Geweldige school waar ik na 1 jaar Hanfortmancollege op terecht kwam. Veel gezelligheid en lol, wat was ik ontzettend slecht in wiskunde en wat had ik een lol tijdens de lessen van Jos Vlaar, tot vervelends toe voor hem lijkt mij.Ook in de gymlessen van Frido Schaap kon ik samen met Bianca Moens erg "lollig"doen. Maar er waren ook lessen waar ik veel plezier in had; aardrijkskunde van Verstegen en geschiedenis van Mars, de engelse lessen van Thera en Jan te Riele, ook frans van Jan Slijkerman kon ik wel waarderen. Het rookbeleid van de school was ook bijzonder, niet op het schoolplein maar op de stoep. Wij kozen dan de paal bij het zebrapad, dit was de vaste rookplek voor een behoorlijke groep. In de 3e klas was het plezier en de lol zo belangrijk dat ik een jaar verspeelde, wat vond ik het erg dat ik bleef zitten en niet mee mocht op werkweek met mijn oude klasgenoten. Gelukkig was de werkweek het jaar daarna ook helemaal geweldig en heb ik fantastiche herrineringen aan de MAVO

2004, Danielle van Velzen

Muzieklessen met meneer Vermeu...

Muzieklessen met meneer Vermeulen, helaas kan ik nog steeds niet zingen, geweldige schoolverlatersdagen op de fiets naar Bakkum, wij hadden Truus de Boer als moeder op de kamer en wat troffen we het daar mee!!! Verhalenverteller Jan Key en de trouwerij van Juf Margo Hoebe, zo zijn er heel wat leuke dingen gebeurd daar op die school. Misschien wordt het eens tijd voor een reunie nu de school nog staat???

2004, Danielle van Velzen
?