DANIELLE VANDUYN

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van DANIELLE VANDUYN en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  DANIELLE VANDUYN heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Hallo, ik ben op deze school pas later gekomen, en niet afgemaakt,maar ik heb er wel een leuke tijd gehad, heeeeeel veel gelache en weinig geleerd.

  Hallo, ik ben op deze school pas later gekomen, en niet afgemaakt,maar ik heb er wel een leuke tijd gehad, heeeeeel veel gelache en weinig geleerd. Meester schram kon ik echt niet mee overweg,maar ik was niet de eenige. Ik ken nog een paar namen waar mee ik in de klas zat, dat waren saskia van de zwan, lizelot ,angelique. Ik heb het niet afgemaakt , ik ben gaan werken en ben nu moeder van een zoontje van 7 jaar en woon nog steeds in vlaardingen

  2004, DANIELLE VANDUYN

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school, al vonden de leraren dat mischien niet zo,hahaha Ik heb meer rotzooi getrapt dan dat ik iets leerde.

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school, al vonden de leraren dat mischien niet zo,hahaha Ik heb meer rotzooi getrapt dan dat ik iets leerde. De meiden waar ik bij in de klas zat waren Briggit van de ree, Melanie van de ree, Ellen rozenboom, Patricia, Cabby. En nog veel meer natuutlijk,maar kan ik ff niet op komen. Maar ik weet wel, we hebben wat afgelache. Maar nu ben ik een brave huismoeder met een zoontje van 7 jaar.

  2004, DANIELLE VANDUYN

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school.Ik was niet 1 van de makkelijkste en een echte kwebbel tante, ik heb wat op de gang gezete, lol Ik weet nog dat meester Vogel ging trouwen en met ze allen naar de lijndraaier gingen voor een feestje, en de meide waar ik het meest mee om ging, waren Debbie, Jolanda,saskia en monique. Maar ik ben inmiddels moeder van een zoontje van 7 jaar en ik woon nog in vlaardingen

  2004, DANIELLE VANDUYN
  ?