Danielle As

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danielle As en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Danielle As heeft 5 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ook ik sta op deze foto, maar kan me de andere namen die hier op schoolbank staan, niet herinneren.

  Ook ik sta op deze foto, maar kan me de andere namen die hier op schoolbank staan, niet herinneren. Voor zover ik weet, heette de kleuterschool St. Christina (in de volksmond Christientje genoemd). Juf Koene, was voor mij moeilijk om te zeggen omdat ze voor mij prive tante Jo was. De andere juf op de foto heet Hieke en maakte prachtige tekeningen. Verder speelde ik altijd met Soledad (haar vader had een groentewinkel(?). Ook hadden we een jongetje in de klas die Donny heette. Zijn bijnaam was Donny hangplant omdat hij altijd aan iedereen "hing".

  Cornelisschool, 1975

  Tja, de B-opleiding, eerst in de I(sis)groep met Ron (snor), Peter Belt, Maschinka, Joep, Stip etc.

  Tja, de B-opleiding, eerst in de I(sis)groep met Ron (snor), Peter Belt, Maschinka, Joep, Stip etc. Na de BVP in de J-groep met Franka, Colette, Henk, Sander, Ellen, Hans etc. Legendarisch de mondhoeken van Henrique Oostingh, Frans de Loor als 'mentor' en natuurlijk de feesten. Geweldige tijd!

  Emma-opleiding, 1990

  Heb een jaartje op de MDGO VP gezeten, met het hoogste afwezigheids percentage van de hele school.

  Heb een jaartje op de MDGO VP gezeten, met het hoogste afwezigheids percentage van de hele school. Namen uit de klas: Helen, Janneke, Mirjam, Anja, Tibor etc.

  j.j. buskess school, 1989

  ?