Daniëlle van der Aa

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daniëlle van der Aa en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Daniëlle van der Aa heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb in de 1e en 2e klas gezeten, daarna ben ik gestopt.

  Ik heb in de 1e en 2e klas gezeten, daarna ben ik gestopt. Rekenen was niet mijn sterkste punt. Kwam samen met Jacco, Lianne, Louizo & Linda, vanuit Delft naar school. Leuke tijd gehad op deze school, zoals je ziet op de klassenfoto's herinner ik me niet iedereens naam meer sorry ....

  Ondernemerscollege Overbosch, 1989

  Ik ging veel om met Jennie Debidien, Patricia weterings (nog van de Mavo) Alan T.

  Ik ging veel om met Jennie Debidien, Patricia weterings (nog van de Mavo) Alan T. Rowe & Laila Aguenau (met jullie na het examen naar engeland geweest op vakantie). Namen die ik nog van andere klassen kan herinneren (en de meesten hier nog niet hier heb gezien) zijn: Hans Hoek, Esther Hertogs (kleine dame), Barry Hofland (liet jij niet een keer je broek in de gang voor me zakken ?), Ronnie Holst, Emanuel Ramalho (heeft ooit een mooie tekening van prince aan mij gegeven, en deze prince fan heeft het nog steeds !), Arien Confurius (1 of 2 klassen lager), Hans ? (een american football freak), Mathieu Stokman (grafittispuiter), Sidney Pieksma (waarvan deze laatbloeier heeft leren zoenen ...), Jeros Tichelaar (herinner me niet veel alleen je mooie blauwe ogen !). Oh ja, wat zou er met Nielco zijn gebeurd ? Die was toch wel elke dag de klos ..... rende naar het station zodra we weg mochten. Leuk om Fred, Ramon, Marco, Patricia, Hans, Danny, Mario en Jennie te zien hier !! Jammer dat niet iedereen een foto erbij heeft gezet of contactadres.

  Rotterdamse grafische school, 1985

  Beste vriendin was en is nog steeds Angelique de Vries, vond het heerlijk om bij engels vooraan te zitten dan werd er niet op je gelet en het was het enige vak waar ik niks aan hoefde te doen.

  Beste vriendin was en is nog steeds Angelique de Vries, vond het heerlijk om bij engels vooraan te zitten dan werd er niet op je gelet en het was het enige vak waar ik niks aan hoefde te doen. Maatschappijleer was ook erg leuk !

  Hof van Delft M.A.V.O., 1987

  ?