Danielle Suer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danielle Suer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Danielle Suer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik vond het zo leuk op deze school dat toen we extra vrij kregen doordat het te warm was om op school te zitten ik heel erg gehuild heb.

  Ik vond het zo leuk op deze school dat toen we extra vrij kregen doordat het te warm was om op school te zitten ik heel erg gehuild heb. Ik wilde nl erg graag naar school. Juffrouw Koppe herinner ik me als een fijne juf.

  2004, Danielle Suer

  Mw.

  Mw. Caron en Dhr. Molenijzer waren mijn favorieten. De vrijheid op deze school vond ik fantastisch. Toneelstukjes op het podium en slagbal op het veld waarbij de bal als je een beetje ver kon gooien op het balkon van de flat terecht kwam. Mijn vriendinnen waren Murielle van der Gaag, Paulien Ouwehand en Linde Berntrop. Met Paulien werk ik nu samen op een afdeling bij KLM. Ik heb echt een supergoede tijd gehad op deze school.

  2004, Danielle Suer

  Tijdens deze schoolperiode was ik met name aan het volleyballen, zodat ik me niet echt interesseerde voor school en alle bijkomende zaken, maar de sporttoernooien herinner ik me uiteraard wel.

  Tijdens deze schoolperiode was ik met name aan het volleyballen, zodat ik me niet echt interesseerde voor school en alle bijkomende zaken, maar de sporttoernooien herinner ik me uiteraard wel. Ik moest na de montessori lagere school erg wennen aan het klassikaal onderwijs. Natuurlijk denk ik nog met vrees terug aan de leraar engels (de Kruif) en met medelijden aan dhr Bos (ik werd samen met anderen vaak uit zijn les gestuurd). Maar ook met een hoop lol met een aantal humoristische klasgenoten, die ik af en toe nog spreek.

  2004, Danielle Suer
  ?