Bekijk het volledige profiel van danielle rikken en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

danielle rikken heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Kan de leraren en mijn klasgen...

Kan de leraren en mijn klasgenootjes allemaal nog goed herinneren.Maar speciale herinneringen heb ik niet zoveel,de jaarlijkse sport en speldag.......!!Altijd leuk en lachen.Er zaten een aantal leuke spellen bij.Ik weet nog dat alle leeftijden door elkaar werden gegooid en in een groep werden geplaatst.Dat zorgde er wel voor dat iedereen,iedereen leerde kennen.Al was dat niet zo moeilijk in zo'n klein dorp zoals O'hout. Ze wisten toch wel te vertellen van wie jij er een was!!!

2004, danielle rikken

Ik vergeet nooit meer de gymle...

Ik vergeet nooit meer de gymlessen op de goffertweide :];enthousiasme droop ervan af!!!.En was het echt heel warm,lekker met zijn allen naar het goffertbad.Meneer Smit ofzo heette die gymleraar,beste man maar veel te fanatiek.En laten we vooral weekje Berlijn niet vergeten,ik ben 2 jaar op rij meegeweest!!![blijven zitten]Wat heb ik daar gelachen in dat jeugdhotel in oost Berlijn,het eten was apart[gaarkeuken]!!!!Beide keren betroft het een leuke gezellige groep mensen,die genoten/feesten met elkaar.

2004, danielle rikken

Zoveel schoolfeesten,zoveel le...

Zoveel schoolfeesten,zoveel leuke herinneringen.Wie kent juf.Visser/tekenen Bossema/economie [of hoe heette die beste man??]De stilteruimte was mij niet geheel onbekend.En niet te vergeten onze vriendelijke concierges,waar je terecht kwam als het schoolplein weer eens geveegd diende te worden??[ 5 minuten naar buiten om te bezemen,en je kon weer gaan]Immers de volgende dag,mocht je wederom een rode kaart op naam afhalen omdat het spoor weer dicht zat!!!hahhaha Hans en Jos nog bedankt!!

2004, danielle rikken
?