Danielle Portengen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danielle Portengen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Danielle Portengen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat in 59 en de 3de klas ben daar blijven zitten, en heb een stukje 4de klas meegemaakt, daarna zijn we verhuisd.

  ik zat in 59 en de 3de klas ben daar blijven zitten, en heb een stukje 4de klas meegemaakt, daarna zijn we verhuisd. ik weet niet veel van deze school. alleen dat je via een poort op een plein kwam en daar stond een houten bank waar de namen van kinderen op stonden die in de oorlog omgekomen waren. we moesten met 4 mei altijd het wilhelmus zingen en bloemen leggen op de bank. het speelkwartier was op het transvaalplein waar ik altijd met mijn vriendinnetjes op de brug of rekstok waren spelen. meester tuinstra noemde we altijd tuinslang, waarschijnlijk omdat hij zo lang was. ik woonde zelf achter het cafe op de hoek pretoriusstraat en smidstraat, ik had een vast vriendinnetje die volgens mij loes heet zij woonde op de tugalaweg 3 hoog.

  Oranje Vrijstaatschool, 1959

  MEESTER VAN WEEGE, HOOFDMEESTER MENEER KOKKES.

  MEESTER VAN WEEGE, HOOFDMEESTER MENEER KOKKES. MEVROUW WIJSMAN DE HANDWERKJUFFROUW. SPELEN TIJDENS DE PAUZE IN DE SPEELTUIN VAN HEDRICK DE KEIJZERPLEIN. SCHOOLZWEMMEN, EEN KEER IN DE WEEK DOUCHEN IN HET BADHUIS.

  Alberdingk Thijmschool Dalt..., 1961

  de hoofdmeester heet kokkes en ik weet nog mevrouw wijsman de handwerkjuffrouw en in de 5 klas had ik meester van de weege of iets wat er op lijkt.

  de hoofdmeester heet kokkes en ik weet nog mevrouw wijsman de handwerkjuffrouw en in de 5 klas had ik meester van de weege of iets wat er op lijkt. en meneer anijs de gymmeester. er was nog een afdeling van deze school die was op de hobbemakade daar heb ik op de kleuterschool gezeten bij juffrouw vlieg. hier was in de hal een grote trap naar boven, en links van die trap waren de klassen van de kleuterschool. in deze periode heb ik een auto ongeluk gehad op de centuurbaan bij de hobbemakade

  3e Daltonschool, 1961

  ?