Ontdek PLUS

Danielle deLeeuw

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danielle deLeeuw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Danielle deLeeuw heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg veel lol gehad op deze school, soms zelfs teveel! Ik zat in de E klas, de E van ellende werd het ook wel genoemd!(danielleliggendstreepjed********************.

  Erg veel lol gehad op deze school, soms zelfs teveel! Ik zat in de E klas, de E van ellende werd het ook wel genoemd!(danielleliggendstreepjed********************

  Openbare Scholengemeenschap..., 1990

  Ik vond Doe Dag altijd de happening van het jaar! Elk jaar weer een ander thema, en je dan lekker uitleven op je outfit! In het laatste jaar hebben we ook foto's gemaakt van elkaar.

  Ik vond Doe Dag altijd de happening van het jaar! Elk jaar weer een ander thema, en je dan lekker uitleven op je outfit! In het laatste jaar hebben we ook foto's gemaakt van elkaar. Met je vriendinnetjes op de foto! Af en toe haal ik ze weer tevoorschijn! Wat kan een mens veranderen in een paar jaar!! Wat nog niet veranderd is, dat is de vriendschap met Miranda! We kijken dan ook vaak samen terug op onze schoolperiode!! En ooit gaan we die reunie nog eens organiseren!! danielle liggendstreepje d at apenkrul h*****

  Kubusmaat, 1982