Daniëlle Brandwijk

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daniëlle Brandwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Daniëlle Brandwijk heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We hadden daar een leraar die leek op een kabouter.

  We hadden daar een leraar die leek op een kabouter. Overvliet heette hij, de goede man liep op een gegeven moment huilend de klas uit. Ik was mijn handen in onschuld, ik was niet zo. ;-)

  lagere detaihandelschool er..., 1986

  Finkenflugel, dat schiet door mijn hoofd.

  Finkenflugel, dat schiet door mijn hoofd. Wat heb ik aan dat mens moeten "wennen" Ze viel na vier jaar best mee, ze bedoelde 't goed. de enige die ik nog zie van die school is Roelie Deurloo. daar heb ik mijn afstudeerstage mee gedaan. wat zou ik graag weten hoe 't met iedereen is vergaan. Ja, natuurlijk Ernst de Jong, maar dat duurde maar 'n half jaar. Niet echt lang hé. Dennis van de CCD werkt in 't Haantje, die zie ik daar nog wel eens.

  Roerdomplaan MBO, 1989

  Zat eerst op Ericaplein daarna verhuisde de school naar de Delftsestraat.

  Zat eerst op Ericaplein daarna verhuisde de school naar de Delftsestraat. Vanaf de Delftsestraat moest je ook wel eens naar de Benthumstraat. Regelrechte ramp! Leuke tijd gehad met o.a. Diana Peddemors, die later bij mijn zus Carola in de klas kwam, Sandra Hensen, Miranda Oisterwijk, enz. Na onze vakkenkeuze werden we van deze leuke klas gescheiden. Heb nog steeds 'n "trauma" van Bijmholt. Werd helemaal eng van die man, hoe oud zou die nu zijn? Nou ja, anyway, zo oud als hij eruit zag, zal hij nooit zijn geworden!

  Lagere Detailhandels School..., 1983

  ?