Bekijk het volledige profiel van Daniëlle Böckling en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Daniëlle Böckling heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Tsja, een beetje chaos was het...

Tsja, een beetje chaos was het wel. al kwamen we daar pas achter toen we met een fikse achterstand op de rietlanden aankwamen. Ik heb wel een ontzettend leuke tijd gehad en vriendinnen voor het leven gemaakt met ilse en antoinet, en movanna was dat al natuurlijk. Kamp Z60 was het toch? heel spannend toen... Ed Gerla was de meest geweldige mentor die je kon treffen en Voogd de meest angstaanjagende directeur. De zuigzoenen die Ivan uitdeelde kan bijna ieder meisje zich nog wel herinneren denk ik, net als die hele stoere mannen van de MEAO die, lang leve de pubertijd-verliefdheid, bij ons in het pand rondliepen. Ja, het was errug leuk!

2003, Daniëlle Böckling

Ik wist eigenlijk niet zeker o...

Ik wist eigenlijk niet zeker of ik de goede marius bauerschool te pakken had, ik heb er namelijk alleen de eerste en tweede klas meegemaakt. Maar toen zag ik de naam van Juffrouw Claus staan! Die heeft een ongelovelijke indruk achtergelaten. God, wat was die streng. Altijd werd ik vebannen naar de hoek of naar achterin de klas want ik kletste te veel. als ik het me goed herinner heeft ze me zelfs nog eens aan mijn oor getrokken! Veel namen weet ik niet meer maar wel een paar: Serge, carlos (was die niet de zoon van de directeur?), Linda (het mooiste meisje van de klas hoe klein we ook waren) Cheryl hartjes (mijn beste vriendinnetje) en als ik mijn oude fotoboeken doorga waar onder andere de sinterklaas feestjes in de gymzaal en de balletuitvoering opstaan (heb ooit prachtig een rups uitgebeeld maar mijn uitvoering van die "banaan in afrika" was mijn hoogtepunt!) kom ik vast wel met nog meer namen. Goh...

2003, Daniëlle Böckling

Ik kwam in de tweede klas op h...

Ik kwam in de tweede klas op het kompas nadat we uit amsterdam naar lelystad verhuisde. Doodeng was het, die klas binnenkomen die net kringgesprek had. Gelukkig was dat snel over en werd ik naast Movanna gezet die vanaf toen en nu nog steeds mijn hartsvriendinnetje is. Ik heb geweldige herinneringen aan die tijd zowel op school als daarbuiten. Altijd blikkie trap tot dat het donker werd, de sneeuwbal gevechten met de regenboog, Tanneke pop in hele stoere auto, Richard, Anneke die zo mooi kon zingen. De strijd om de aandacht van Milan zodra Sasja de vos in de klas kwam, ik kan nog wel even doorgaan....Oh niet te vergeten, rene de wilde. Toen hij in de derde tegen me riep" wat ben jij een kattekop!" besloot ik mijn leven te beteren. grappig toch dat dat zo'n indruk gemaakt heeft.

2002, Daniëlle Böckling
?