Daniëlla Hamar de la Brethoniëre

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daniëlla Hamar de la Brethoniëre en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Daniëlla Hamar de la Brethoniëre heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ook deze school is helemaal super.

  ook deze school is helemaal super. kwam in de 1e klas bij hele leuke mensen. waaronder, dian, milou,joop, rosanne, hjalmar, elmer, jeroen, jeroen, justin, tyson, elroy en nog veel meer. ik weet nog dat het een heel hecht klasje was. heel gezellig altijd. in de 1e klas heb ik samen met joop de grote avond gedaan, ff auditie gedaan op school en door naar de meerpaal en een optreden weggegeven met nog zo'n 10 andere. voor 900 mensen. dat was echt geweldig. onze mentor in de 1e en 2e klas was meneer bremer. hij is echt een toffe peer. in de 3e klas stroomde ik af en kwam in een hele andere klas te zitten, met lindsay, jeroen, mandy, madelon, stephanie, chantal, danielle enz.. ook echt een leuke klas, wel vaak ruzie in de klas en veel groeperingen. in klas 3 hadden we meneer plender als mentor en tja hijs wel oke, in klas 4 kregen we meneer seewalt. hij is echt een toffe leraar! en dit was het wel zo'n beetje denk ik

  het almere college, 2004

  ik vond deze school enorm leuk, ik had vriendinnen, waaronder leone, sandra, roxanne, lana, rosanne, melissa, enz.

  ik vond deze school enorm leuk, ik had vriendinnen, waaronder leone, sandra, roxanne, lana, rosanne, melissa, enz. het was echt een hele gezellige tijd. vooral kamp groep 7 en 8 waren helemaal geweldig. ook de musical. in groep 1 heb ik een hele lieve juf gehad, juf maja. ik kan me nog herinneren dat ik haar heel erg aardig vond. net als meestel melgert in groep 3. mijn lievelingsmeester. ook juf monique van groep 7 en 8 was een hele lieve juf. en juf sandra was heel muziekaal en dat vond ik helemaal geweldig. in groep 6 heb ik de hoofdrol in een toneelstuk gespeeld en heb heel vaak live gezongen op het podium.

  De Uiterton, 1995

  ?