Daniel Settels

Kent 13 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daniel Settels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Daniel Settels heeft 2 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Interieur Architectuur, zo ongeveer alles meegemaakt wat je kan meemaken,.

  Interieur Architectuur, zo ongeveer alles meegemaakt wat je kan meemaken,.. van Grazyna, Rob en Wim de Kleine. van Gerrie Babtist en Els Sodenkamp tot Petra, Aron en Jack Brandsma. Peter Stut, die blijft mij mijn leven bij. iedereen bedankt daar! Kennis vergaat niet, dus wees maar niet bang, het ontwerpwereldje bevalt me prima!

  Academie voor Beeldende Kun..., 1998

  Ewoud, Anne en Hammie tot ik bleef zitten in 4 havo.

  Ewoud, Anne en Hammie tot ik bleef zitten in 4 havo. Hammie met het 'gangdeur-incident'. Kon ie een maand bij z'n pa in het kantinehok zitten,... Massaal blijven zitten in 4 havo, met iets van 20 man. Daarna was Duits een makkie,... De pauzes met Jeroen, Eelco en Chris. Stoned tot in de halve finale basketbaltoernooi. Buitenlandse reis naar Londen, beetje de sterke drank verbergen voor de hotel-leiding. Supermooi examenfeest gegeven met Chris!

  Regionale 't Slingerbos Lev..., 1992

  Leuke tijd op gehad met PP, Mike en Jacco.

  Leuke tijd op gehad met PP, Mike en Jacco. Groep 8 met de Viatorschool naar Vlieland. Ralph die het uiteraard aan de stok kreeg met wat eiland-jongeren. Had die musical in groep 8 een naam!? Jammer dat het gebouw plaats heeft moeten maken voor een parkeerplaats,..

  Dominicus Savio, 1986

  ?