Daisy denHeijer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daisy denHeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Daisy denHeijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik Zit nog steeds op deze school 3VMBO het is supe gezellig en jefrey mijn vriend zat hier ook mijn beste vrienden heb k hier leren kennen en Nederlands is het leuks tog stef en bina?.

  Ik Zit nog steeds op deze school 3VMBO het is supe gezellig en jefrey mijn vriend zat hier ook mijn beste vrienden heb k hier leren kennen en Nederlands is het leuks tog stef en bina?

  Oranje Nassau College, 1999

  Het was niet zo lang geleden dat k op deze school zat is wel wel leuk en heel gezellig alleen niet leuk dat dat ze nu met de bus op kamp gaan en wij moetsen op de fiets in groep acht was het gaaf met de musical geldkoorts ik hasd een hoofdrol als Ella Mee

  Het was niet zo lang geleden dat k op deze school zat is wel wel leuk en heel gezellig alleen niet leuk dat dat ze nu met de bus op kamp gaan en wij moetsen op de fiets in groep acht was het gaaf met de musical geldkoorts ik hasd een hoofdrol als Ella Meester Johan en Juf Annet had ik in groep acht..... het was heel leuk :D

  De Baanbreker, 1994

  ?