Daan Huisman

Kent 0 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daan Huisman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Daan Huisman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Bedrijfskunde, Management van Verandering.

  Bedrijfskunde, Management van Verandering.

  2004, Daan Huisman

  Hele mooie tijd.

  Hele mooie tijd. Het leren lukte wel, dus voldoende tijd voor de school-, hockey- en voetbalfeesten (ook als DJ met Arthur ter Braak en Martin Green). Uiteraard de organisatie van de Playbackshows en de Kolderdag in 1987. In de klas onafscheidelijk met Wim Buckers, buiten de klas met Paul Tournier en Peter-Paul Coppes. Niet te vergeten de trip naar het Heijderbos (Center Parcs) na de examens.

  2004, Daan Huisman

  Schaatsen op het schoolplein, maandafsluiting (voorloper van Idols), blokfluitles van juffrouw Timmer, het terrarium van meneer De Heer en natuurlijk schoolkamp in de zesde met mijnheer Elsendoorn.

  Schaatsen op het schoolplein, maandafsluiting (voorloper van Idols), blokfluitles van juffrouw Timmer, het terrarium van meneer De Heer en natuurlijk schoolkamp in de zesde met mijnheer Elsendoorn. Namen: Sussanne Mulder, Anne Campman, Inge Stegmann, Johan Molenaar, Nancy Hoppy, Diane Mouwens, Roberto Dijkstra etc.

  2004, Daan Huisman
  ?