D van Gorsel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van D van Gorsel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  D van Gorsel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen ik op de lagere school zat heette ik Dineke Sjoerds, als ik de stukjes van mijn medeleerlingen lees dan komen er weer namen en beelden boven zoals Els Hoeksema, en in hetzelde portiek woonde ook een jongen die bij ons in de klas zat, Joke Stok (klein

  Toen ik op de lagere school zat heette ik Dineke Sjoerds, als ik de stukjes van mijn medeleerlingen lees dan komen er weer namen en beelden boven zoals Els Hoeksema, en in hetzelde portiek woonde ook een jongen die bij ons in de klas zat, Joke Stok (klein met rode krulharen, Anja (speelde zij geen accordeon), Ronnie Reith en hij had een vriend met blond krulhaar. Leuk om alles weer te lezen.

  Kasteel Spangen, 1961

  Op de kleuterschool heette ik Dineke Sjoerds, wat ik me van de kleuterschool kan herinneren is de zandbak en dat we daar best wel veel speelgoed hadden.

  Op de kleuterschool heette ik Dineke Sjoerds, wat ik me van de kleuterschool kan herinneren is de zandbak en dat we daar best wel veel speelgoed hadden. Verder heeft het diepe indruk op me gemaakt dat er een jongetje bij me in de klas zat die met zijn vinger klem zat tussen de putdeksel en dat hij elke dag op school met zijn vinger in een bakje met water moest zitten. Inmiddels ben ik al 28 jaar getrouwd en heb twee dochters (21 en 23 jaar).

  Kleuterschool Ons Zonnig Bi..., 1959

  Leuke tijd gehad op deze school, weet niet zoveel namen meer.

  Leuke tijd gehad op deze school, weet niet zoveel namen meer

  Staringschool, 1961

  ?