cynthia zuiderwijk

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cynthia zuiderwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  cynthia zuiderwijk heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet helaas echt niets meer van deze school.

  Ik weet helaas echt niets meer van deze school. wel van die periode in Niuew - Vossemeer, met Grit en Natasha en Mathijs Oskam. Wij woonde in de Merijntje Gijzenstraat, nr. 4, op de hoek, ik heb ook nog een foto van de carnaval, waarin ik als poes, met zwart pak en aangenaaide lange staart; en mijn broertje Tim als cowboy gaat; snel inscannen.... Ik heb wel een foto van de school zelf gevonden, maar krijg ik nog even niet hier gekoppeld, check maar bij mijn persoonlijke foto's anders.. Later reden we nog wel eens door ons OUDE BUURTJE, langs huis en school en toen stonden er twee jongens te liften (+/- 1985) en dat bleken jongentjes te zijn die achter ons gewoond hadden. Wij waren in onze oude blauw metalic kevertje en mijn moeder wist echt alles van ze, echt scarry voor die jongens denk !

  Merijntje, 1976

  JA BIJ ZUSTER LAMBERTA JA.

  JA BIJ ZUSTER LAMBERTA JA. Een klasgenootje (Anton ) woonde op een boerderij bij/in Huibergen - had aan een hand/arm alleen knokkeltjes- dus geen vingers. Wij gingen spelen samen ! En op de kar. Ik heb nog een klassefoto waar ik zelf niet op stond, maar die mijn moeder toch heeft genomen "voor later". Inscannen dus, wie weet staan jullie er wel op ???

  het mariahofje, 1977

  ?