Cynthia Schutte -Ross

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cynthia Schutte -Ross en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cynthia Schutte -Ross heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb maar kort op deze school gezeten, weet nog wel dat ik een tweeling in de klas had.

  Heb maar kort op deze school gezeten, weet nog wel dat ik een tweeling in de klas had.

  de Boogerd, 1979

  Een hele leuke school fijne tijd gehad.

  Een hele leuke school fijne tijd gehad. Aantal leuke leraren en leraressen gehad. Vooral de lerares van engels kon ik het goed mee vinden helaas weet ik haar naam niet meer en wiskunde werd leuker door meester Engel. Nederlands vond ik niet leuk maar Meester Kaptein vond ik geweldig een hele leuke tijd bedankt. Jammer dat in mijn eerst jaar de geschiedenis leraar weg ging meester Papa als hij aan het vetellen was dan luistere je ook hij kon boeiend vertellen.

  Koggenland, 1989

  Heb aan een aantal meesters gehad de leukste meester Duimeyer de minst leuke zijn aan meester Kuipers schrok te lezen dat hij overleden is.

  Heb aan een aantal meesters gehad de leukste meester Duimeyer de minst leuke zijn aan meester Kuipers schrok te lezen dat hij overleden is. Maar de allerliefst was Mevrouw Bernard van de admin. Om daar heen te gaan was erg leuk dropjes en lego geweldig. Heb ook leuke herinneringen aan de schoolreisjes. Dit was echt 1 van de leukste scholen waar ik op heb gezetten. Hier had je ook echte vrienden.

  de Dukdalf, 1983

  ?