Cynthia Peper

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cynthia Peper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Cynthia Peper heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Heb best leuke tijd op deze sc...

  Heb best leuke tijd op deze school gehad mijn vriendin was Esther de Vries uit Amersfoort. Ik woonde toen zelf in Landsmeer zou heel graag weer contact met Esther willen om te weten hoe het met haar gaat.Van de andere in mijn klas weet ik de namen niet meer wel jammer ben ook benieuwd hoe het met hun gaat.Veel iefs voor iedereen groetjes cynthia.

  2006, Cynthia Peper

  De Nieuwe Gouw is voor mij een...

  De Nieuwe Gouw is voor mij een hele leuke school geweest echt leuke tijd gehad!!Rene Vos was echt een leuke leraar er was een goede sfeer in de klas.Een paar uit de klas heb ik nog steeds contact mee ben benieuwd hoe het met de andere gaat.

  2005, Cynthia Peper

  Heb daar mijn beste vriendin l...

  Heb daar mijn beste vriendin leren kennen.Heb veel geleerd van mijn biologie en muziek leraar!!! En de leraar engels was echt oke.Maar verder .........zou het leuk vinden om te weten hoe het met Joke De Boer,Patricia Jong A Pin,Gerry Engel,Robert van Duivenbode,Truus ...enz.enz gaat.En verder alle andere natuurlijk!!!

  2005, Cynthia Peper
  ?