Cynthia Kraaijeveld

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cynthia Kraaijeveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cynthia Kraaijeveld heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school, met elke ochtend de morgenzegen, vlag ceremonie en gezamenlijk in rijen van twee naar je klas.

  Leuke school, met elke ochtend de morgenzegen, vlag ceremonie en gezamenlijk in rijen van twee naar je klas. Het leukste evenement vond ik het Kerstspel, voor Kerst oefenen in de kerk. Ik was 1x de herbergierdochter en onze foto kwam in de krant. Wat ook erg leuk was, was de Kerstviering in De Grote Stadskerk, dat was zo plechtig, iedereen in het wit gekleed met rode strik in het haar en s'avonds naar huis met je witte kaars met rode strik en je krentebol. Zo weinig en toch waren wij zo tevreden hiermee. Juffrouw van Ewijk was mijn favoriet, en verder ook nog juffrouw Bledoeg en de directeur dhr. Tjin a Sie, van hem kreeg ik wel eens een stukje bloedworst. Dan werd ik met een strenge blik uit de klas gehaald en vroeg mij af wat ik weer had gedaan, totdat ik op zijn kantoor was en hij zei "kijk om het hoekje, er ligt iets voor je op de tafel". Dan at ik lekker die bloedworst op en ging alsof er niks a/d hand was weer n/d klas. Dit deed hij ook nog met enkele andere leerlingen. En dat wist je alleen van elkaar, maar de rest v/d school vertelden wij niet.

  Friedrich Stahelinschool, 1958

  Ook ik heb mooie herinneringen aan Juf.

  Ook ik heb mooie herinneringen aan Juf. Rellum, Jonge & oude Heijmans, vooral dhr. Kerk (Spaans) wat was die man lang zeg. En dhr. Lous verder had ik nog een hele lieve juf later voor Spaans (Abibuks of zo?) en Juf Cameron. En helaas heb ik nooit wat gedaan bij dhr. Lieveld met natuurkunde. Als ik zie hoe de leerlingen nu op school zijn, waren wij toen hele brave jongens en meisjes. Af en toe eruit gestuurd worden, waarbij je op de gang lekker kon babbelen met je vriendin.

  Graaf von Zinzendorfschool, 1966

  ?