Bekijk het volledige profiel van cynthia huisman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

cynthia huisman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat tot halverwege de derde...

Ik zat tot halverwege de derde klas op deze school, bij mr. Reitsma(?) toen ik daarna ging verhuizen naar Eerbeek. Maar ik kan me wel nog veel herinneren uit die tijd. Herman v.d. Worp met zijn aapie thuis, Guusje Dolsma, Harmien Bijmers. Mijn vriendinnen Gerda Oostland en Sabine Mulder..... En dan was er nog Wilma...... van de boerderij. Goh, het zou leuk zijn wat oude herinneringen op te halen met "oude bekenden"

2004, cynthia huisman

Een leuke school. Konijnenberg...

Een leuke school. Konijnenberg de concierge, Hoevers, van Schothorst, De leraar Engels was met recht een "Engel". Stevens, Breukelaar. Ben benieuwd wie er nog leven?! Ons uitje naar Parijs kan ik me nog goed herinneren. Geweldig was dat!

2004, cynthia huisman

Een hele fijne school. Ik heri...

Een hele fijne school. Ik herinner me onze hechte klas. Gerda Dennenkamp, Petra Fukkink, Renata Lazones, Anneke Mugge, Hanneke Katerberg, Corinne Haverlag........ Wat ik me heel goed herinner is dat we met de hele klas een geboortebrood brachten bij meester Veenstra vanwege de geboorte van zijn zoon Sander. Helaas herinner ik me ook maar al te goed het bericht dat we kregen in de vierde klas dat deze zelfde meester was overleden aan een longontsteking. Triest was dat! Verder herinner ik me Mr. Meyer nog goed en dan was er ook nog de handwerkjuffrouw die zich altijd zo mateloos aan mij ergerde vanwege mijn slordige werkjes......

2004, cynthia huisman
?