Cynthia Ettema

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cynthia Ettema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cynthia Ettema heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We zaten in een noodgebouw, ik kwam op 10-jarige leeftijd vanuit hengelo (o) met een enorm tukkers accent, gelukkig zat er nog een jongen bij ons uit de klas uit Enschede, dus de kinderen waren al iets gewend.

  We zaten in een noodgebouw, ik kwam op 10-jarige leeftijd vanuit hengelo (o) met een enorm tukkers accent, gelukkig zat er nog een jongen bij ons uit de klas uit Enschede, dus de kinderen waren al iets gewend. Ik herinner mij Hugo Borst goed, hij was volgens mij verliefd op mij. We hadden een heel gezellig klein klasje, zijn samen ook naar Ameland geweest. Jessica Lutters was mijn vriendin, zij had toen een stiefmoeder en mijn ouders waren gescheiden, dat geeft een verwantschap.

  Vroonesteinschool, 1976

  Ik heb op zich de eerste 3 jaren geen goede herinneringen aan deze school wegens de impact die de scheiding van mijn ouders op het gezin had.

  Ik heb op zich de eerste 3 jaren geen goede herinneringen aan deze school wegens de impact die de scheiding van mijn ouders op het gezin had. De moeder van Jenny Herfkens was heel erg aardig voor mij, Jenny zou ik daarom ook best wel eens terug willen zien, ik herinner me dat haar oudere broer heel erg verliefd was op een meisje. Ikzelf heb in 4-HAVO Matthieu Ettema leren kennen en ben hier nog steeds mee getrouwd. Het is wat hé?

  Cals College, 1977

  De heer Morsink heeft als leraar erg veel indruk op mij gemaakt.

  De heer Morsink heeft als leraar erg veel indruk op mij gemaakt. Was volgens mij van oorsprong tekenleraar, heeft een heel mooi portret van mij in mijn poezie-album gemaakt. Verder was ik bevriend met Monique Huuskes en Lisette ter Beek.

  St Plechelmus-School, 1970

  ?