Cris van Dusseldorp

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cris van Dusseldorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Cris van Dusseldorp heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De Christelijke school voor MAVO te Voorthuizen is een school waar ik gemengde herinneringen over heb.

  De Christelijke school voor MAVO te Voorthuizen is een school waar ik gemengde herinneringen over heb. Een van mijn favoriete herinneringen was mijn deelname aan een imker cursus die ik in de derde klas heb gedaan. Ik herinner mij o.a. De lessen engels en nederlands in een lokaaltje onder de toren van de kerk tegenover de school en mijn cijfer voor mijn eerste test op de Mavo met Nederlands waar ik een paal scoorde. Ik herinner mij de lange fietstochten gedurende mijn eerste jaar tussen Leusden-Centrum en Voorthuizen, waar ik het eerste jaar nog woonde voordat we naar Voorthuizen verhuisden. Heel erg leuk met goed weer en de wind mee.

  2004, Cris van Dusseldorp

  Ik heb warme herinneringen aan deze school, die ik als de beste schooljaren heb ervaren.

  Ik heb warme herinneringen aan deze school, die ik als de beste schooljaren heb ervaren. Door alle zes jaren heen trokken we als een hechte groep met elkaar open met vrienden als Mark-Peter Brinksma, Daan Jongsma, Paul Jolink, Rien Troost, Herman Abbink, Peter .. etc. Ik herinner mij Juffrouw ter Apel die toen ik in de eerste klas zat met regelmaat een tennisbal door de klas gooide om iemand tot de orde te roepen. Meester de Jong die vanachter zijn vanachter zijn bureau opstond over zijn bureau sprong, over tafels en stoelen heen om uiteindelijk iemand van de verwarming te trekken die onder spanning stond, heeft met zijn heldendaad een blijvende indruk achtergelaten. Zo zijn er nog vele verhalen zoals het moment dat ik zo kwaad werd op iemand toen ik in de tweede zat dat ik opeens een hele grote pluk haar in mijn handen had en het slachtoffer een grote kale plek had en ik bij juffrouw Twiest moest komen. Het vele spelen op het schoolplein met het moment dat ik tegen iemand op liep en een kanjer van een blauw oog op liep op de dag dat ik diploma moest zwemmen, wat ik overigens toen wel heb gedaan. Ook het in de rij staan voordat je de school binnen kon, staat me bij.

  2004, Cris van Dusseldorp
  ?