corry shehata

Kent 0 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van corry shehata en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  corry shehata heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met 75 mannen en vrouwen aan het eerste jaar beginnen.

  Met 75 mannen en vrouwen aan het eerste jaar beginnen. Alles nieuw. Nieuwe boeken, opnieuw leren leren, opnieuw stress voor tentamens, opnieuw slapeloze nachten.... We eindigden het eerste jaar met 35 mannen/vrouwen waarvan niet eens iedereen zijn/haar propedeuse haalde. Met 5 doordouwers hebben we het het 2e en 3e jaar in een keer gedaan. We hadden ontzettend veel steun aan elkaar en zonder elkaar hadden we het ook nooit gered. Elkaar moed inpraten, uithuilen, lachen en weer doorgaan. Maar.... we hebben het gehaald in 3 jaar. Weliswaar 4 van de 5 samen met 7 kanjers die er 4 jaar over hebben gedaan. Maar op 27 juni 2003 hebben de eerste dag/avondstudenten van de 4-jarige opleiding hun bachelor ontvanben. En daar ben ik ontzettend trots op.want naast onze studie, hadden en hebben we een huisgezin en sommigen zelfs nog een deeltijd baan. En nu staan we eindelijk voor de klas. Gemotiveerder dan ooit tevoren

  Hogeschool Inholland, 2000

  stokoude boekhoudleraar die het zadel van zijn fiets afhaalde - de stenojuf die altijd een soort slangenketting droeg op haar plisérok, alles en iedereen leek stokoud op de lerares Frans na.

  stokoude boekhoudleraar die het zadel van zijn fiets afhaalde - de stenojuf die altijd een soort slangenketting droeg op haar plisérok, alles en iedereen leek stokoud op de lerares Frans na. Typen op stokoude typemachines. Met Sinterklaas geblinddoekt met muziek. Er was geen telex aanwezig om te oefenen. Wat een tijd. Ik kwam op de racefiets uit Haarlem en liep dan naar binnen met "dames"met Burberry coats en parapluutjes die met de eigen auto naar school kwamen. Als ik me ergens niet heb thuisgevoeld dan was het daar. Ik zat er echt omdat er met dat diploma op zak 100% garantie op werk was. Het examen in Krasnapolsky was zenuwslopend, de diploma uitreiking in het Hilton spannend en een overwinning. Ik had het toch gehaald! En hoe!! Het examenfeest was op het adres waar ik woonachtig was. Dat was voor mij even slikken en voor de rest even schrikken. In het begin af en toe nog Kitty en Helma (???) tegengekomen in Haarlem en Aleid Brandsma tegen het lijf gelopen op een bruiloft in 1985. Verder nooit meer iemand gezien. Ik ben 14 jaar directiesercretaresse plus geweest en nu sinds een paar maanden heb ik eindelijk bereikt, wat ik toen wegens het gebrek aan werk niet heb kunnen doen, ik heb de Pabo gedaan - gehaald en sta voor de klas! En geloof me of niet, zelf tijdens mijn HBO studie, heb ik profijt gehad van Schoevers!

  Schoevers opleidingen, 1977

  kwam naar deze school vanaf het Ichtuscollege te Driehuis.

  kwam naar deze school vanaf het Ichtuscollege te Driehuis. Werd toen samengevoegd en om het jaar kwam er een vierde klas naar IJmuiden. Vond het in Driehuis veel vrijer dan hier. Was erg wennen. Kan me van de klasgenoten een Anette, Joldande, Krista, Adinda en Margriet van Kaam herinneren. Ben tijdens het vierde jaar naar Haarlem verhuisd maar wel op school gebleven. Kan me Van Voortst Vader voor geschiedenis nog herinneren. Kwam altijd op de racefiets met broekklemmen en las altijd het eerste uur uit de bijbel een passage. Wees ons er ook altijd fijntjes op, dat het hier in IJmuiden bijzonder netjes was in vergelijking met Driehuis. Dat we daar goed aan moesten denken. Na de Havo ben ik naar Schoevers gegaan en na afloop ongeveer 10 keer verhuisd en in de Zaanstreek geeindigd.

  Ichthus College (MAVO/HAVO/..., 1975

  ?