Ontdek PLUS

Corry Oldenkamp

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corry Oldenkamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Corry Oldenkamp heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen de zesde klas hier doorgebracht, niet veel herinneringen aan deze school.

  Ik heb alleen de zesde klas hier doorgebracht, niet veel herinneringen aan deze school. Ben in juni 2002 getrouwd met Rien Oldenkamp, zat ook op de Joh. Calvijnschool, alleen 1 klas lager dan ik.

  johannes calvijnschool, 1968

  Ik ben niet meer zeker van z'n naam, maar volgens mij was het meneer Wientjes, geschiedenis??? het eerste lokaal op de begane grond.

  Ik ben niet meer zeker van z'n naam, maar volgens mij was het meneer Wientjes, geschiedenis??? het eerste lokaal op de begane grond. soep warmen onder de tafel, de klas uitgestuurd, dan stond je met z'n vijven op de gang en moest er afgelost worden. Een nieuwjaarskaartje van deze man met de tekst 'wees altijd een zonnetje' heeft toch wel indruk op mij gemaakt. Alja Verbruggen, Dick van de Schaaf,Jan-Wouter Damen zijn bekende namen voor mij. Heb ook Yvonne Conté regelmatig in Zoetermeer gezien.

  Overvoorde, 1968

  Ik zat op de kleuterschool en basisschool t/m de 5e klas.

  Ik zat op de kleuterschool en basisschool t/m de 5e klas. Wij verhuisden toen naar Den Haag. Juffrouw Leestemaker had ik in klas 2,3 en een gedeelte van de 5e klas. Leendert Jongejan zat bij mij in de klas, ik zie hem af en toe in Zoetermeer, daar zal hij ook wel wonen.

  Dr. H. Colijnschool, 1962