Corry Monne’

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corry Monne’ en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Corry Monne’ heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school.

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school. Ik ken ook nog aardig wat namen van kinderen. Ik heb zelf ook nog wel een paar foto's die ik er op zal zetten! Zo Paul Krabbendam je bent een kanjer geworden hoor! Ook ken ik de meeste lerearen nog wel die ik heb gehad. Ik ga nu eerst ff wat namen bij de foto's toevoegen, degen die ik dan nog weet he!

  van Arkel school, 1958

  De heer den Olde - Biologie en Duits, ook wel Ollie genoemd (Mijn decaan).

  De heer den Olde - Biologie en Duits, ook wel Ollie genoemd (Mijn decaan). Hele lieve man! We hebben nog een actie op touw gezet,omdat ie weg wilde gaan! In de tijd van artis moet blijven was dat, die posters hebben we gebruikt! Juffrouw Huijser - engels Dhr Ter Loo - nederlands Dhr Holwerda - duits Dhr Schotanus - geschiedenis. viel vaak in slaap. (Zielig) Dhr van der Wal - Directeur (gaf ook wiskunde) Els Nuyens - Gym Juffrouw van Zegveld - handwerken, iedereen noemde haar Proppie, omdat ze zo klein was! In het begin mochten we geen lang broek aan als meisjes.

  Christelijke U.L.O.-School ..., 1966

  ?