corry kerkkamp

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van corry kerkkamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  corry kerkkamp heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met heel veel plezier deze school bezocht.

  Met heel veel plezier deze school bezocht. Meneer Zwaan kan ik me noeg goed herinneren. Evenals de aardrijkskundelessen van De Vries. En frans van Tiel.En meneer Bruins natuurlijk. Meestal ging ik om met Ina Reith. Maar in de loop van de jaren waren daar ook nog Miep Otten (elders op deze lijst te vinden) en Roelie Huls uit Eesveen. En og veel meer vriendinnen en zeker niet te vergeten vriendjes. Met één van de vriendejs uit die tijd ben ik later getrouwd. Fred (Kerkkamp) en ik hebben inmiddels drie schitterende dochters. Ikzelf ben nog altijd werkzaam in het lager onderwijs hier in Ede, waar we wonen.

  Rijksscholengemeenschap Jan..., 1968

  zat bij juf de Wit in de eerste klas, daarna juffrouw de Boer en juf Bolhuis.

  zat bij juf de Wit in de eerste klas, daarna juffrouw de Boer en juf Bolhuis. Ken juffrouw de Weger alleen van de handwerklessen. schoolreis naar Evoluon met de trein in klas 6. Samen met Jenneke Smit, Iris Rabe en Ina Reith allerlei klubjes opgericht.

  Wilhelminaschool, 1962

  Mijn eerste school na het behalen van m'n PA diploma.

  Mijn eerste school na het behalen van m'n PA diploma. Heette toen de Woudmees.met veel plezier een aantal jaren "gestaan". Aantal lln. teruggezien bij het afscheid van meester Stout.

  De Driesprong, 1977