Corry IJken

Kent 1 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corry IJken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Corry IJken heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb op deze school gezeten en heb hier prettige herinneringen aan.

  Ik heb op deze school gezeten en heb hier prettige herinneringen aan. Mijn vriendin in die tijd was Anette Hak. Zat in de klas met Gerrit Gerritse,en zijn vriend die ook Gerrit heette (achternaam vergeten) Herman Bremmer,Paul Bauw,Adrie Klare en helaas zijn er veel namen niet blijven hangen. Kan me mevr. Tulder en de leraar engels nog goed herinneren. Een drukke en rommelige klas.Propjes gooien was een favoriete bezigheid van veel jongens.Tussen de middag een broodje reep halen bij het bakkertje in de buurt.Hoop dat er meer zijn die dit allemaal herkennen en reageren.

  2012, Corry IJken

  In die tijd woonde ik aan de wakkerendijk tegenover het oude gemeentehuis.

  In die tijd woonde ik aan de wakkerendijk tegenover het oude gemeentehuis. Namen van leraren herinner ik mij niet zo veel. Wel het hoofd van de school Kronenburg en een meester v.d.Meent. Mijn vriendinnetje in die tijd was Corry v.d. Kuinder.In de vijfde klas ben ik naar de School met de Bijbel in Laren gegaan

  2004, Corry IJken
  ?