Corry Hoogerhuis Kwaytaal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corry Hoogerhuis Kwaytaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Corry Hoogerhuis Kwaytaal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hallo ik ben corry hoogerhuis kwaijtaal.

  hallo ik ben corry hoogerhuis kwaijtaal.ik zat in klas 1 met marja van as veder weet ik niet veel meer.ik ben getrouwd heb twee dochters een van 27 en een van 21,de oudste is getrouwd heeft 1zoon van 5jaar noan .ik woon in arnemuiden al 22jaar.ben net gestopt met werken wegens gezondheid.

  RK basisschool St Petrus, 1963

  Hallo ik ben corry hoogerhuis kwaijtaal.

  Hallo ik ben corry hoogerhuis kwaijtaal.hier even iets over mijn zelf.ben getrouwd heb 2 kinderen een van 23 en een van 18.en een klein zoon van 2jaar.ik woon nu in arnemuiden ook al weer 19 jaar.ik heb 15 jaar in het kapersvak gezeten.en nu werk ik in de verzorging in veere.dat doe ik nu al weer 8 jaar.het was een leuke tijd op de school zeker met juf matty.

  kleuterschool de iris, 1961

  Ik deed de opleiding I.

  Ik deed de opleiding I.h.n.o. Ik zat in de klas bij Marja copoolse Clara de Breeen als ik het goed heb ook Hanny Kras. Ik ben getrouwd heb 2 meiden een van 21 en een van 16. werk nu in het verzorgins huis in veere.

  het molenwater, 1971

  ?