Corrie v.d.Braak

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corrie v.d.Braak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Corrie v.d.Braak heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke leraren, en ja zaterdagmorgen nog naar school, het laatste uur van die zaterdagmorgen in het gebouw achter de kerk kregen we nederlands van dhr.

  Leuke leraren, en ja zaterdagmorgen nog naar school, het laatste uur van die zaterdagmorgen in het gebouw achter de kerk kregen we nederlands van dhr.den Besten en dan mochten we om de beurt tracteren, heel gezellig.Helaas ben ik niet lang op school geweest, maar aan de jaren dat ik er was heb ik prettige herinneringen.

  2007, Corrie v.d.Braak

  In de eerste en tweede klas bij juf.

  In de eerste en tweede klas bij juf.Overbeek,gelukkig niet bij juf.Kolkert want die was zo streng! DE derde klas bij meester van Manen, wat waren we allemaal gek op hem, het was een fantastische meester. Daarna in de derde klas moesten de kinderen die aan de andere kant van de rijksweg woonden naar de "nieuwe school". Ik herinner met nog heel goed dat we als het we aan het spelen waren op het schoolplein en er kwam een begrafenisstoet voorbij we allemaal voor het muurtje moesten staan tot de stoet voorbij was.Jaja toen hadden de kinderen nog ontzag .Waar is die tijd gebleven. Ik kan wel zeggen dat mijn herinneringen aan de Oude School zoals die destijds ook wel werd genoemd erg leuk zijn. Verder had je nog meester Nederpelt en bovenmeester Vlieg .

  2007, Corrie v.d.Braak

  het was best leuk op school.

  het was best leuk op school. Goede herinneringen heb ik aan juf.Overbeek, ze was een echte schooljuffrouw. Het handwerken vond ik altijd erg leuk. Vriendinnen uit die tijd waren o.a. Odette Zwart en Bertha v.d Burgt )( ze had ook een broer Kees maar dat was niet zo'n lieverdje.Een vriendje uit die tijd was Bennie Post,hoe zou het hem gegaan zijn in zijn leven?Misschien hoor ik dat wel langs deze weg. Ook hadden we meester Brand en het heeft op velen diepe indruk gemaakt toen we het bericht kregen dat hij was overleden.

  2007, Corrie v.d.Braak
  ?