Corrie van Kuik

Kent 18 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corrie van Kuik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Corrie van Kuik heeft 0 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet nog dat we op 1 april van school hebben gewisseld met het jongenslyceum.

  Ik weet nog dat we op 1 april van school hebben gewisseld met het jongenslyceum. Bij het afscheid van de muzieklerares, Piscaer ??, werd er voor haar een stuk opgevoerd waarbij iedere klas een geluid van een muziekinstrument "deed" en dat was een ontzettend leuk stuk. Ook heb ik nog samen met andere leerlingen tijdens de handwerkles gewerkt aan een wandkleed dat in de school werd opgehangen, ter gelegenheid van een jubileum of zo. Ik ben getrouwd, heb 1 zoon en 1 dochter en werk als klantmanager inkomen bij een sociale dienst

  Mencia de Mendoza, 1967

  Ik heb een hele fijne tijd gehad op school.

  Ik heb een hele fijne tijd gehad op school. In de 6e klas zat ik bij meneer Coenen. Wat me van dat jaar is bijgebleven is dat we, zo ongeveer met de hele klas 4 dagen carnaval hebben gevierd, en dat er een bandje was, waarin Suze Jansen en nog een meisje zongen. Ik weet nog wel een aantal namen uit die klas: Suze Jansen, Vera Heijnen, Ietje van Eck, Caro Sips, Annemieke Sebregts, Marleen Geerts, Marianne Reinieren, Geert van Coenen, Cees v. Dongen, Kees Willemse, Jan de Bruin, John de Wit, Peter v. Schijndel, Kees v. Dijk, Peter Hartmans, Corrie v. Gool.

  Hertoginne van Brabantschool, 1961

  ?