Corrie Schellinger

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corrie Schellinger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Corrie Schellinger heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb een jaar op deze school gezeten.

  Ik heb een jaar op deze school gezeten. Tussen de middag bleef ik een broodje eten bij Mieke van Driel. Ik zou het heel leuk vinden om met haar nog eens contact te hebben of met haar zus Pauline. Volgens mijn laatste herinneringen is Mieke richting Eindhoven gaan wonen. Wie o wie kan mij verder helpen??

  2012, Corrie Schellinger

  Ik ben geboren in de boerderij, Middel 2.

  Ik ben geboren in de boerderij, Middel 2. Simone Aardenburg zat volgens mij bij mij in de klas. Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, in mei 1970 zijn we verhuisd naar de Purmer. Ik zou het leuk vinden om wat klasgenootjes te spreken.

  2012, Corrie Schellinger

  Hallo, Ik ben Corrie Schellinger, geboren op Middel 2 en ben de dochter van Gerrit Schellinger en Annie de Boer.

  Hallo, Ik ben Corrie Schellinger, geboren op Middel 2 en ben de dochter van Gerrit Schellinger en Annie de Boer. Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, omdat we toen verhuisd zijn naar de Purmer. Daar zijn mijn vader en moeder verder gegaan met een boerderij. Ik zou het leuk vinden om in contact te komen met klasgenootjes van die tijd. Ik herinner me maar weinig van deze tijd. Zou het leuk vinden om nog een foto te zien van ons ukke pukke. Ik ben nu 43 jaar oud, getrouwd en twee kids, dochter Danielle van 17 jaar en Jordy van 15 jaar. En trotse eigenaar van een mooie blonde labrador, Senna genaamd. Ik woon in Oosthuizen.Ik kom af en toe nog wel eens in Westzaan, familie woont daar nog. Ome jaap de oud papier ophaler van Roda bijvoorbeeld, die is jullie vast bekend. Groetjes Corrie Borst-Schellinger

  2008, Corrie Schellinger
  ?