Ontdek PLUS

Corrie Ramondt - van 't Leven

Kent 31 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Zierikzee

  Bekijk het volledige profiel van Corrie Ramondt - van 't Leven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Corrie Ramondt - van 't Leven heeft 15 klassenfoto's en kent 31 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Enkele foto's gaan over de kleuterschool.

  Enkele foto's gaan over de kleuterschool

  kleuterschool kindervreugd ..., 1947

  Ik heb op verschillende lokaties gezeten van de Chr.

  Ik heb op verschillende lokaties gezeten van de Chr.Nat.School, Westwal in Goes. Dat waren dan dependances van deze school. 1949/50 1e klas op de Westwal,bij juffrouw v.d. Stel 1950/51 2e klas op de Ireneschool, Kamperfoeliestraat,bij meester Jobse. 1951/52 3e klas op de Westwal, bij meester Meindertsma. 1952/53 4e klas in een barak in de Tulpstraat, bij meester Jobse. Dit was het jaar v.d. watersnoodramp. We kregen toen evacué's op school uit de getroffen gebieden in Zeeland. 1953/54 5e klas bij meester Nederhand en 1954/55 6e klas op de Casperberseschool aan de Bergweg, bij meester Rol. Hij was heel vooruitstrevend. Had allerlei nieuwe ideeën. We kregen handwerkles van juffrouw Sandee. De latere mevr. Balkenende.(moeder v.d. latere premier

  christelijke nationaleschool, 1949

  De Chr.

  De Chr.U.L.O.School, Goes stond naast de Chr.Nationale School op de Westwal. Het waren 2 soortgelijke gebouwen. Ze zijn nu helaas afgebroken. Het hoofd van de U.L.O. was toen de heer H.C. van Donk. Verder de heren L.Geschiere, J.A.Izeboud, A.Geertse, A.Houterman, Mevr. J.Cysouw,de heer J. Heringa,de heer W.de Wolf.dhr.S.Holwerda. de Heer Hensbergen gaf gymnastieklessen.De Heer J.van Helden gaf handenarbeid en tekenen. De afgebeelde foto is van de 2 eindexamenklassen in 1959.

  Christelijke ULO, 1955